I lindur në vitin 1912, në Filat të Çamërisë. Shpallet fajtor, me akuzën e krijimit të grupit armiqësor çam. Taho Sejko u arrestua më 28.7.1960 dhe më pas u dënua me vdekje e u pushkatua. Nuk i pranoi akuzat imagjinare të regjimit.

Burimi: Shqiptarja.com, 11 dhe 19 korrik ’18
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.