Lindi më 1916, në Elbasan. Me vendim nr. 384, 21 tetor 1945, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor si «strehues dhe ndërlidhës të armikut të popullit» dhe si «sabotator të pushtetit popullor», dhe e dënoi me 3 vjet burg, humbjen e të drejtave elektorale, civile e politike baraz me kohën e dënimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 130.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.