Ishte 18 vjeç kur u dënua me 18 vjet burg për pjesëmarrje në organizatë kundër regjimit. Ka vuajtur dënimin në burgun e Spaçit dhe më pas në Qafë-Bari, ku mori pjesë në revoltën e 22 majit. U dënua bashkë me xhaxhanë e tij, Ahmet Tufa.

 

Burimi: Rrëfimi i Mirush Osmanit, në ciklin “Zërat e Kujtesës”
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.