Në vitin 1981, arrestohet. Dënohet fillimisht me 10  vjet burg dhe më pas dënimi i rritet në 25, për pjesëmarrje në organizatë. Kryen dënimin në burgun e Spaçit dhe Qafë-Barit. Merr pjesë në revoltën e burgut të Qafë-Barit. Lirohet në vitin 1991 me dekret.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.