Datëlindja: 1914. Vendbanimi: Shkodër, Shkodër. Shtresa: qytetare e mesme. Data e arrestimit: 9 dhjetor 1946. Dënuar: 5 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka qenë anëtar i partisë fashiste dhe anëtar i Ballit

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.