Lindi më 1914, në Elbasan. Më 4 mars 1952, me vendim nr. 13, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi «për agjitacion e propagandë», me 15 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 2243-2244
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.