Lindi më 1929, në Elbasan. Më 28 maj 1945, Gjykata e Lartë Kolegji Ushtarak, e dënoi "për pjesëmarrje në një grup politik antipushtet", 25 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 223
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.