Lindi në Korçë, në vitin 1911. Me vendim nr. 1, datë 29 maj 1945, Gjykata Ushtarake e Pogradecit e deklaroi fajtor se ka qenë "pjesëtar i organizatës së Ballit dhe okupatorit" dhe "ka luftuar kundër popullit dhe luftës Nacional-Çlirimtare" dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim, si dhe konfiskimin e pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 147Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 183
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.