Roland Taga është internur dhe dëbuar nga regjimi komunist nga Durrësi në vitet 1967 në moshën 9 vjeçare. 

Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.