Lindi në Burrel, në vitin 1884. Me vendim nr. 379, datë 23 tetor 1946, Gjykata Ushtarake Elbasan e deklaroi fajtor si «armik i popullit» dhe e dënoi me 3 vjet privim lirie. U arrestua më 23 tetor 1946 dhe u lirua më 29 qershor 1947.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 136.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.