Lindi më 1910, në Kosovë. Më 13 gusht 1945, me vendim nr. 110, Gjykata Elbasan e dënoi për «krime kundër luftës dhe anëtar i B. K., ka luftuar kundër lëvizjes Nac. Çl.», me vdekje dhe konfskim të pasurisë. Ekzekutuar më 20 shtator 1945.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 21, FL. 80
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.