Lindi më 1901, në Ishëm, Durrës. Më 18 korrik 1946, me vendim nr. 339, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi si "sabotator në bashkëveprim ", me burgim të përjetshëm dhe konfiskim pasurie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 21, FL. 60
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

blank

Beqir Ajazi: Në kampin e Jubës, ku hapnin kanale politikanët e burgosur nga regjimi

Ish-i dënuari politik Beqir Ajazi, në dëshmitë e tij për kohën kur ishte i  burgosur Lexo më shumë