Lindi më 1912, në Kazije, Peqin. Më 19 dhjetor 1992, Komisioni i ngritur për
vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së
personit në burg pa qenë i dënuar dhe të të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit vrasjes pa gjyq për motive politike, në qershor 1944.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 12, Fl. 368-369
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.