Më 22 maj 1993, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personave pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vërtetoi faktin e vdekjes së tij në hetuesi, më 29 qershor 1949.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 84, fl. 140.

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 84, fl. 140
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.