Lindi në Tiranë, më 8 maj të vitit 1914. Në zbatim të ligjit nr. 7514, datë 30 shtator 1991, të ligjit nt. 7660, datë 14 janar 1993, si dhe të udhëzimit nr. 2, datë 4 janar 1992 të Këshillit të Ministrave për njohjen e faktit të pushkatimit pa gjyq, komisioni në mbledhjen e datës 23 prill 1994, vendosivërtetimin e vrasjes së tij pa gjyq përmotive politike, në gusht të vitit 1944, në vendin e quajtur Zabeli i Salës, në Tiranë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 135
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.