Lindi më 1903, në Laktesh. Më 21 nëntor 1992, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq të R. Gj., për motive politike, në tetor të vitit 1943.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 279-280; Liria, 3 nëntor 1993
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.