Lindi në Ersekë, në vitin 1932. U arrestua më 10 tetor 1949. Disa muaj më vonë, më 18 shkurt 1950, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor "për pjesëmarrje në grup", "vepra spiunazhi" dhe "agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me pesë vjet burg dhe humbjen e së drejtës elektorale për tre vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 279
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.