Lindi më 1920, në Burrel. Më 17 tetor 1946, me vendim nr. 375, Gjykata Ushtarake Elbasan e dënoi "si armik i popullit dhe sabotator i pushtetit" me 20 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtave për 5 vjet. Më 1949, është falur dënimi.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 281
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.