Lindi më 1924, në Pukë. Më 9 tetor 1951, me vendim nr. 524, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor dhe pjesëmarrës në grupe terroriste" dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 43, FL. 41-42
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.