Lindi më 1932 në Elbasan. Më 6 maj 1949, Gjykata e Korçës e dënoi "për pjesëmarrje në një bandë të armatosur", dhe "për agjitacion e propagandë", me 14 muaj burg, kohën e paraburgimit duke qenë se ishte minoren.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 225
Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 22, FL. 189
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.