Lindi më 1906, në Kllobçishtë të Dibrës. Me vendim nr. 358, 17 tetor 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi "sabotator të pushtetit" dhe e dënoi me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 203
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.