Dënuar me pushkatim më 25 nëntor 1945. Në gjyqin ndaj Kadri Hazbiut, dëshmitarët dhe i akuzuari kanë pranuar se Pirro Xhezo dhe Petref Bajrami u mbajtën fshehur në burgje që pas dënimit për 12-13 vjet deri sa u pushkatuan.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.