Lindi në vitin 1880, në fshatin Biçak të Myzeqesë. U vra me urdhër të Mehmet Shehut dhe Dushan Mugoshës, bashkë me banorë të tjerë të pafajshëm të këtij fshati, nga partizanët e Brigadës së Parë Sulmuese, më 21 tetor 1943.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 362
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.