Lindi më 1907, në Himarë, Vlorë. U internua për motive politike. Më 23 korrik 1993, me vendim nr. 25, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e kohës së internimit nga Himara (Vlorë), në Kamëz (Tiranë), Cërrik (Elbasan, dhe Krujë, prej 1945-1947 dhe 1951-1953.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.6, Fl. 77-78
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.