U arrestua në tetor të vitit 1946. Me profesion topograf, i punësuar në tharjen e Kënetës së Maliqit. Akuzat e ngritura ishin për: “sabotimi i punimeve për tharjen e Kënetës së Maliqit dhe se kishin pasur lidhje me agjenturën anglo-amerikane, të kryesuar nga Harry Fultz”. Më 18 nëntor 1946, Gjykata e Lartë Ushtarake e Tiranës e dënon me burgim të përjetshëm.

 

Burimi: Arkivi i Gjykatës dhe Ministrisë së Brendshme
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.