Pal Kokrri, djali i Kokërr Kolës që u vra në 1946, ndërsa mbronte kullën e Bajraktarit që të mos e digjnin komunistët, së bashku me nënën, gruan, dy djemtë dhe vajzën e vogël, Liljana, 11 vjeç, tentojnë të arratisen e të kalojnë në Ulqin, por forcat kufitare i pikasin dhe i vrasin me breshëri automatiku: Palin 36 vjeç, nënën e tij Zade, 60 vjeç dhe vajzën e vogël, Liljanën, 11 vjeç.

Burimi: https://kujto.al/bajraktari-i-shoshit-ne-lufte-pa-kompromis-kunder-enver-hoxhes/
Burimi: https://kujto.al/bajraktari-i-shoshit-ne-lufte-pa-kompromis-kunder-enver-hoxhes/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.