Pushkatuar pa gjyq në vitin 1945 si armik i partisë. Në familjen e tij, pushkatuan edhe të vëllanë, Myhdi Sali dhe nipin, ndërsa një vëlla u dënua me 18 vite burg.

Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.