Pushkatuar pa gjyq, pasi kishin pushkatuar të vëllanë, Osman Sali që cilësohej armik i partisë dhe i pushtetit popullor.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.