Lindi më 1905, në Pjeshkëz të Shijakut. Me vendim nr. 52, datë 28 maj 1949, Gjykata e Lartë Ushtarake Tiranë e deklaroi fajotr për "pjesëmarrje në grup antipushtet" dhe e dënoi me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtë elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 347
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.