Lindi më 1919, në Elbasan. Me vendim nr. 40, datë 2 maj 1946, Gjykata e Elbasanit e deklaroi fajtor për "sabotim të pushtetit" dhe e dënoi me 2 vjet burg. U arrestua sërish më 1977, dhe me vendim nr. 41, datë 23 dhjetor 1977, Gjykata e Elbasanit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër diktaturës së proletariatit" dhe e dënoi me 10 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 316
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.