Lindi më 1922, në Gostimaj, Elbasan. Më 13 janar 1947, me vendim nr. 19, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi «armik të popullit» dhe e dënoi me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtës politike.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 43, FL. 23-24
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.