Lindi më 1912, në Elbasan. Më 15 dhjetor 1947, me vendim nr. 493, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor, me 20 vjet burg, konfiskim pasurie dhe heqjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2867
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.