Lindi më 1890 në Peqin. Më 18 mars 1946, Gjykata ushtarake Elbasan e dënoi "për kriminsi pjesmarrës në organizatën e Ballit Kombëtar”me 10 vjet burg, konfiskim pasurije dhe humbje e të së drejtës elektorale.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.5/1, Fl. 923
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.