Lindi më 18 nëntor të vitit 1942, në fshatin Sohodoll të Peshkopisë. Më 10 prill 1963,  Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «krimin e tradhtisë ndaj atdheut» dhe e  dënoi me 10 vjet heqje lirie, konfiskim të pasurisë dhe privimin nga e drejta elektorale për  2 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 464.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.