Lindi më 1 dhjetor të vitit 1902, në fshatin Qytezë të Korçës. Më 12 shtator 1950, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtore për "tentativë arratisjeje dhe agjitacion e propagandë, në bashkëpunim" dhe e dënoi me 3 vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë. Dënimin e vuajti në burgun e Korçës.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 484.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.