U dënua si «armik i popullit» me 20 vjet burg. Më 1949, dënimi iu zbrit në 8 vjet heqje lirie.

Sipas Gjykatës së Tiranës, në gjyqin që i bëhej vajzës së Nikolla Preçit, në vitin 1978, babi i saj ishte dënuar për bashkëpunim me "kriminelët e arratisur" dhe kishte ndërruar jetë në burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 347.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.