Djali i Edip Tërshanës, i cili u pushkatua nga regjimi komunist. Bashkë me të ëmën dhe të motrën u dëbua nga Tirana, ku u kthye pas 50 vjetësh.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.