Lindi në Dëshiraj, Elbasan, në vitin 1909. Vëllai i Ramadan Zdravës. Arrestohet në vitin 1945 dhe dënohet me 15 vjet burg si pjesëmarrës në organizatën "Balli Kombëtar". Lirohet në 1955.

Burimi: https://kujto.al/krimet-lista-30-te-pasurit-qe-u-vrane-dhe-grabiten-nga-regjimi-komunist/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.