Lindi më 1909, në Kashnjet të Lezhës. Më 26 janar 1952, me vendim nr. 21, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «faje kundër shtetit dhe popullit», dhe e dënoi me 20 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 366
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.