I burgosur në Qafë-Bari. Pas turnit të tretë në minierë, policët i thanë që nuk e kishte realizuar normën dhe duhet të dilte sërish turni i parë. Shokët i thonë të mos dalë në punë dhe ai nuk pranon të dalë. Policët duan ta çojnë në izolim. Këtu nis revolta e 22 majit 1984 në Qafë-Bari. Kolegji Penal i Gjykatës së Lartë, pasi shqyrtoi dosjen në ngarkim të të pandehurve, vendosi dënimin me 25 vjet burg të Ndue Pishës.

Burimi: https://kujto.al/edmond-caja-ky-kriminel-qe-torturoi-te-pafajshem-ne-burgun-e-qafe-barit-sot-qytetar-i-nderuar-gjerman/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.