Lindi më 1899, në Mirditë. Më 18 gusht 1948, me vendim nr. 97, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e tentativës për arratisje" dhe e dënoi me 20 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 65, FL. 78-79
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.