I vrarë në Beden, ku kryente dënimi, 3-4 ditë para shkrirjes së kampit, pa asnjë paralajmërim.

Burimi: Burgjet dhe kampet e Shqipërisë komuniste, Kastriot Dervishi, ISKK, 2015
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.