Lindi më 4 maj 1942, në Bërzeshtë të Librazhdit. U arrestua më 2 qershor 1966, dhe më 6 gusht të po atij viti, Gjykata e Rrethit Elbasan e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut të mbetur në tentativë" dhe e dënoi me 10 vjet burg. Teksa vuante dënimin në burgun e Spaçit, u ridënua me 23 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 234
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.