Lindi më 1912, në Sarandë. Është internuar për motive politike. Më 18 prill 1994, me vendim nr. 28, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ ka vendosur njohjen e kohës së internim/dëbimit nga Markati (Sarandë) në Tepelenë, Gjirokastër, prej 20 korrik 1951 deri më 6 tetor 1953 dhe dëbim nga 3 shkurt 1954 deri më 26 nëntor 1964.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 21, FL. 63-64
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.