U arrestua dhe u burgos pa asnjë vendim ndalimi prej ushtrisë popullore, më 27 shtator 1946, sepse nuk u paraqit «në mbledhjet që janë bërë nga komanda e ushtrisë, ku është folur për dorëzimin e armëve».

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 99.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.