Kishte punuar si shef i planit ekonomik për gjithë fshatrat rreth Lezhës. U arrestua në vitin 1977. Tre muaj më parë ishte arrestuar bashkëshortja e tij, Prena Kapllaj. Ata dolën para gjyqit popullor pas një hetuesie të gjatë, ku akuzuan për agjitacion dhe propagandë dhe u dënuan me burg. Lanë jashtë pesë fëmijë, më e madhja 14 vjeçe dhe më i vogli, 6.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.