Nëna e pesë fëmijëve, Prena Stakaj Kapllaj u arestua në shtator të vitit 1977. Në dhjetor të atij viti, arrestuan dhe bashkëshortin. Pas 14 muajsh hetuesi dhe torturash, doli në gjyqin popullor ku u dënua me burg për agjitacion dhe propagandë.

Burimi: Malli per nanen e burgosur, kujto.al
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.