Lindi më 1887, në Vukaj. Më 30 mars 1994, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekje`s së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vuajtjes së dënimit për motive politike, nga 26 shtator 1955 deri ditën e vdekjes në burg, më 29 shkurt 1956.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 213.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.