Manush Myftiu arrestohet në burgun e Vlorës dhe e dënohet me pushkatim si kundërshtar i Italisë. Pas 17 ditësh në burgun e Vlorës arratiset së bashku me Mustafa Kondin, Xhundi Shirakun, Veiz Pipën, Nuri Arapi dhe Llambi Çinin të dënuar me vdekje të gjithë këta nga Italia.

Burimi: Nga Familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.