Lindi më 1912, në Brezhdan, Dibër. Arrestuar më 10 tetor 1944. Më 26 maj 1945, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi "si armik i popullit" dhe "kriminel lufte", me vdekje, pushkatim. Gjykata e Lartë, me vendim nr. 89, datë 29 maj 1945, e aprovoi dënimin me vdekje.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 165
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.